Bruidsnagels voor de mooiste dag van je leven

Bruidsnagels voor de mooiste dag van je leven

Op jullie trouwdag wil je er helemaal perfect uitzien.  Maar wat ga je doen met je nagels. Die krijgen door je glimmende trouwring en het boeket dat je vasthoudt ook de nodige aandacht van de gasten en de fotograaf.

Bruidsnagels voor de mooiste dag van je leven

Gel- en acrylnagels

Gel- en acrylnagels worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de nagels. Bij het verstevigen van de nagels wordt de gel/acryl alleen aangebracht op de nagels en bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips. Tips zijn kunstof verlengstukjes.

Voordeel : je hebt hele mooie (eventueel) lange verzorgde nagels. Nadeel is dat kunstnagels onderhouden moeten worden.  Na een aantal weken moet de uitgroei “opgevuld”worden. Ook is het even wennen als je nooit eerder kunstnagels hebt gehad. Het is net als een ander haarkapsel, het moet je voegen.

Ik raad daarom a.s. bruidjes aan om minimaal een maand voor de bruiloft naar een nagelstylist te gaan, zodat ze een set gel/acrylnagels kunnen uitproberen. Om te zien of ze het mooi vinden, maar ook om kijken of de bruid zich prettig bij deze nagels voelt. Het zal niet de eerste keer zijn als de bruid  kunstnagels  achteraf toch niet prettig vindt zitten of niet mooi bij haar handen vindt passen.

Manicure

Wil je liever geen kunstnagels, dan is het uiteraard ook mogelijk om mooie naturel nagels te hebben op je eigen bruiloft.  Het is wel belangrijk minstens een half jaar voor de bruiloft je nagels goed te (laten) verzorgen.  Vijl ze, in plaats van knippen, druk de nagelriemen goed naar beneden, en smeer ze regelmatig in met onderhoudende nagelproducten.  Je kan voor het gemak ook je nagels laten verzorgen door een nagelstyliste of een manicure. Eén dag voor de bruiloft laat je je nagels vijlen en lakken. French Nails op eigen nagels  zien er overigens ook prachtig uit. Wel deze dag voorzichtig zijn met je nagels, zodat ze de volgende dag er nog steeds prachtig uitzien.

https://www.trouwshop.com

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *