acrylnagels zetten

Acrylnagels zetten

Je hebt mooie nagels van jezelf, maar je bent niet helemaal tevreden over je nagels en als je bijvoorbeeld op een feestje bent voel je jezelf niet op je gemak met je eigen nagels. Je zou dan kunnen denken aan acrylnagels te laten zetten

Er zijn verschillende manieren om mooiere nagels te krijgen. Acrylnagels zetten is er daar een van, Maar wat zijn nou eigenlijk acrylnagels? Als je meer wilt weten over acrylnagels kun je op deze pagina er meer over lezen.

Zo kun je in dit artikel lezen hoe ik stap voor stap acrylnagels opzet, en ook hoe we samen met de klant een bijpassende kleur, nagellak gaan bepalen.

Ook kom je te weten wat de voordelen en eventuele nadelen zouden kunnen zijn van het zetten van acrylnagels.

Wat zijn Acrylnagels?

Acrylnagels worden gevormd door middel van een poeder genaamd polymeer, deze wordt dan gemengd met een vloeistof monomeer. De poeder wordt aangebracht met een penseel op het sjabloon en in vorm en gewenste lengte gebracht.

Nu kunnen de nagels uitharden in de lucht. Met vijlen worden de nagels dan in de gewenste vorm en lengte gemaakt waarna de gekozen lak wordt aangebracht.

De kleur bepalen

Nu gaan we de kleur van de acrylnagels bepalen, Nagellak is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren dus de keuze is bijna oneindig. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor gellak ik werk voornamelijk met het merk Pinkgellac.

De voordelen van Acrylnagels

Acrylnagels zijn stevig dus als u zich ergens aan stoot met u nagels breekt er niet zomaar een nagel af. Een ander voordeel van acrylnagels, is doordat de nagels zo hard zijn ze ook langer mee gaan. U kunt u dagelijkse dingen gewoon blijven doen zonder dat de nagels tot last zijn.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *